2-годишно девојче излегло на сцената со својата мајка. Кога жирито виде што прави? НЕВЕРОЈАТНО!

Мама имаше аудиција за танц и заврши одлична работа. Таа помина во следната рунда од натпреварувањето.

Но додека таа слушаше што ќе и каже жирито, на сцената излезе нејзината 2-годишна ќерка.

Оваа мала балерина сакаше на сите да им покаже како знае да танцува и ги воодушеви уште од првиот момент.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: