Одговорот на девојката на прашањето „која е вашата омилен предмет“слатко ги насмеа сите

На крајот од денот, првиот училишен ден е најстресен за родителите. Малите главно со нетрпение очекуваат да се видат со своите пријатели или да запознаат нови.

Во програмата на ТВ „Прва“ во програмата „150 минути“, основците одговорија на едноставно прашање: кој е нивниот омилен предмет?

Ако сакате искрен одговор, секогаш е најдобро да прашате дете, бидејќи тоа ќе ви даде најискрен одговор.

Девојката која стана миленичка на корисниците на социјалните мрежи, откако размислувала две-три секунди на прашањето на новинарот – која е нејзината омилена тема, таа кратко и јасно одговорила – тетратки.

„Ова е најточниот одговор“, „А кога го прашав син ми кој му е омилен предмет на училиште, тој рече – столче. Децата знаат“, „Па, таа добро кажа“, „Ова е победа“, се само дел од многуте коментари на социјалните мрежи, пренесува Жена Блиц.

Слушнете го нејзиниот многу сочувствителен одговор подолу.