Реакцијата на сопругот за бременоста на неговата сопруга го насмеа целиот свет и ги направи славни

Откако дознала дека е бремена, Јохана Стјуарт и се јавила на својата најдобра пријателка да и ја соопшти шокантната вест. Јохан и нејзиниот сопруг Чарлс мислеа дека не можат да имаат повеќе деца, но не беа во право.

Пријателот кој се јавил Јохан и рекол дека мора да снима се бидејќи Чарлс ќе има луда реакција. Таа ја послуша својата пријателка и кога се заврши, видеото го објави на Фејсбук.

Видеото имаше милиони прегледи, а Чарлс и Јохан завршија со Елен Деџенерис. Неговата реакција беше навистина луда. Мислеше дека тоа е шега и рече дека не може повторно да помине низ тоа бидејќи веќе имаат три деца.

Јохан роди син, а вели дека очекувала ваква реакција и затоа го снимила.