Две години не користел шампон, па покажал како му изгледа косата после тоа

Многу луѓе одлучуваат да се вратат на своите „корени“.

Многу луѓе избегнуваат шампони со мирис, некои затоа што предизвикуваат алергиски реакции, а некои затоа што мислат дека тоа е нездраво и неприродно.

Враќањето во природата станува сè почеста појава.

Млад човек кој имал проблем со скалпот покажа како му изгледала главата претходно (клипот на почетокот на видеото) и како изгледал откако престанал да користи шампон.