На кучињата им открил дека одат во парк да си играат, а нивната реакција е урнебесна

Kанадски јутјубер по име „Т3“ прикачи смешно видео кое привлече големо внимание.

Луна и нејзините три пријателки се германски покажувачи со кратко коса, раса позната по својата љубов, активност и лојалност.

Отпрвин, сè е мирно во автомобилот. Но, откако сопственикот ќе ја открие својата дестинација – паркот, расположението веднаш се менува.

„Добро, каде одиме?“, прашува тој.

Четири големи кучиња не треба долго да размислуваат за да разберат. Тие се толку возбудени што тој речиси е принуден да застане за да се смират!

Иако ова видео е сосема ново, веќе има милиони прегледи на YouTube. Лесно е да се види зошто.