Овај маж му го спасил животот на бебето во помладите години, 17 години подоцна добил неочекуван повик

Мајк Хјуз работеше како пожарникар долги години, но еден пожар ќе го памети до крајот на животот. Во 1998 година добиле повик за опожарена куќа.

Успеал да го спаси бебето кое останало во креветчето и станал вистински херој.

Цели 17 години подоцна, тој добил повик што никогаш не го очекувал.

Девојката која тој ден ја спасил го поканила на матурата.

Сакала човекот кој и го спасил животот да присуствува на овој важен настан во нејзиниот живот.