Мајка споделува прекрасен момент додека ќерката со аутизам го кажува првиот збор

Брајана Бленкеншип е мајка чие дете има аутизам и не прозборе ниту збор од раѓањето.

Иако веќе се помирила со фактот дека нејзината ќерка засекогаш ќе остане неми, неодамна се случи нешто што ја изненади, се разбира на позитивен начин.

Ја носела својата 5-годишна ќерка Тејлор на вежбање гимнастика, но бидејќи малку задоцниле, мајката застанала во ресторан за брза храна во драјв за да и купи нешто по пат за да не биде гладна.

Додека седеле во автомобилот се случил тој магичен момент…