Невестата мислела дека нивниот прв танц е упропастен, а потоа се свртила и се израдувала

Секоја жена сака нејзиниот прв танц на свадбата да заврши без грешка и да биде еден од најубавите моменти во нејзиниот живот.

Така сакала младата жена од ова видео, но настанала незгодна тишина кога музиката наеднаш престанала.

Не знаела дека и подготвиле посебно изненадување – настап во живо на една од нејзините омилени пејачки на нејзината свадба.