Ова мало девојче се храни со помош на цевка, затоа нејзината реакција ги топи и најстудените срца – Преслатко мало девојче прв пат пробало сладолед

Скарлет има вроден проблем со органите за варење и не може да јаде цврста храна, а ова е нејзина прва бонбона во нејзиниот едногодишен живот.

Скарлет е родена со вродена деформација поради која сè уште не може да зема храна преку уста. Процесот на заздравување е долг, а ова живо девојче јаде преку цевки за хранење.

Нејзината мајка го снима секој момент на оваа палава девојка, а најважен е моментот кога ја пуштила да проба сладолед за прв пат.

Реакцијата на малата Скарлет ќе го стопи и најстуденото срце.