Младиот пар ги спои 9 месеци од бременоста во триминутно видео кое ќе ве воодушеви

Млад пар дознал дека ќе добијат дете, па решиле да направат креативно видео во кое откриле како изгледале подготовките.

Додека нејзиниот труднички стомак малку по малку растел, жената работела на украси за детската соба.

Во исто време, тато склопуваше креветче за нивното бебе.

На крајот од видеото доаѓа најслаткиот дел.