Овој човек бил слеп 21 година, погледнете како реагирал кога првпат во животот ја видел ќерка си

Ова е еден од оние моменти кои го тераат човекот да плаче од среќа. Видеото го прикажува емотивниот момент во кој маж Даниел ја гледа сопствената ќерка за прв пат во животот откако бил слеп цели 21 година.

„Конечно ќе ги видам сопругата и ќерката“, си помислил во моментот кога докторот му ги давал последните упатства. Операцијата на очите му донесе еден од најубавите моменти во животот.

„Поубава си отколку што мислев!“, додаде на крајот.