Сопственичката на своето куче му кажала дека не е повеќе болна од рак, неговата реакција го освои интернетот

Ветеринарите откриле тумор на слезината на ретриверот Лили. Прогнозата не беше добра. Тие биле искрени и сопствениците објасниле дека нема големи шанси нејзиниот миленик да преживее.

Сепак, Лили победи тешка болест. Операцијата и третманот покажаа одлични резултати, што всушност е ретко во вакви тешки случаи.

Сопственикот бил пресреќен. Таа ја нарече Лили и ѝ прочита што кажуваат наодите, а реакцијата на кучето го освои интернетот.

Секоја чест!