Неговиот коњ исчезнувал секоја вечер, па земал камера и конечно снимил што всушност се случува

Кобилата Мариска ги полуде своите сопственици. Не затоа што прави нешто многу лошо, туку затоа што многу често исчезнува.

Сопствениците биле збунети кога ова почнало да се случува, па немале друг избор – ја земале камерата, се преселиле малку подалеку и снимиле што се случува.

Излегува дека Мариска е многу добра во бирање брави. Дамата лесно може да отвори која било врата и да оди каде што сака.

Барем сега знаат дека никој не се обидува да го украде.