Сопственикот почнал да го гали плишаното куче, не можете да ја пропуштите реакцијата на неговото љубоморно куче!

Еден човек почнал да гали плишано куче за да ја сними љубоморната реакција на неговиот прекрасен златен ретривер Бејли.

Однесувањето на кучето го насмеа и плачеше интернетот.

Дали кучето може да издржи ваква тортура?

Погледнете како реагираше ретриверот Бејли.