Сопствениците го оставија кучето на пат како да е ѓубре, неговата реакција ќе ви го скрши срцето

Зошто луѓето добиваат миленичиња ако немаат намера да ги чуваат и негуваат? Ова кутро куче го доживеа она што за жал го доживуваат многу кучиња и мачки. Сопствениците го фрлиле како да е ѓубре.

Го оставија сам на пат. Колумбиски новинар ја снимил реакцијата на кучето, кое очигледно не ни разбрало што се случува.

Не знаеше зошто неговите сопственици наеднаш не го сакаа повеќе.

Истрчал по нив и се обидел да им скокне во скут, но тие го турнале што подалеку и се обиделе да побегнат.

Новинарот ги снимал и регистарските таблички на неодговорните сопственици за да може да ги пријави.