Мајка и син ја воодушевија публиката со својот настап, а судиите тврдат дека вакво нешто досега не виделе

Многу луѓе се пријавуваат за America’s Got Talent, некои затоа што мислат дека тоа ќе им ги оствари соништата, а некои затоа што мислат дека тоа ќе им ги промени животите.

Има и такви кои се толку страсни за она што го прават што сакаат да го види целиот свет. Оваа мајка и нејзиниот син од Калифорнија немаа поим дека овој настап ќе ги направи толку популарни.

Во фустан со светки Ала Новиков излезе на сцената држејќи се за рака со синот Даниел (8). Тие толку многу ги маѓепсаа судиите со своите неверојатни танцови потези што добија четири минливи гласови кои ги испратија директно во следниот круг, на големо задоволство на публиката.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: