Жена се качувала по скали кои се движат нагоре и погледнете што се случува кога ќе се сретни со мажот облечен во црно

Не е важно кој танцов стил ви се допаѓа најмногу, речиси секогаш ќе уживате во сите танцови изведби. Во оваа танцова рутина, двете танчери ја освоија толпата додека танцуваа на песната „Time Of My Life“.

Танчерка во прекрасен црвен фустан се качува на ескалаторот и наидува на човек во црно кој ја фаќа за рака и потоа започнуваат неверојатна кореографија на изненадување на сите присутни.

Нивните движења се толку совршено координирани и можете да видите дека тие навистина уживаат во она што го прават. Со секое нивно движење привлекуваа се повеќе гледачи кои со неверување ги гледаа.

Погледнете ја и самите оваа феноменална кореографија во ова видео: