Водителката читаше вести, а потоа во студиото се случи нешто што ги насмеа гледачите

Обичниот работен ден на овој водител на вести сосема случајно се претвори во вирален хит.

Видеото насмеа милиони луѓе, а ќе го направите и вие кога точно ќе видите што се случило.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: