Малото девојче се вратило од училиште, почнало да плаче кога мама и го покажа најубавото изненадување досега

Во ова видео е снимена искрената реакција на девојка која доживеа големо изненадување кога се врати од училиште.

Мама и ја отвори вратата и ѝ рече да почека малку, а потоа ја повика во дневната соба и ја виде нејзината преслатка реакција.

Девојчето за прв пат ја видела својата помала сестра која пристигнала од болница по царски рез и 16 дена интензивна нега.

Осумгодишниот Присли Брукс почна да плаче. Не можеше да го дочека тој момент, се гледа во нејзините очи.