Сопругот се исплашил дека нешто не е во ред кога сопругата му ги покажала сликите од ултразвукот, а потоа се случило изненадување

Знаел дека ќе има бебе, но овој човек се уште бил збунет кога неговата сопруга одеднаш го повикала да дојде до масата да види нешто.

Му ги покажала сликите од ултразвук и му рекла добро да погледне.

Тој не разбра што точно се случува. Веќе се плашел дека нешто не е во ред со детето, но потоа му објаснила што значат буквите прикажани на сликите: доаѓаат тројки!

Погледнете го видеото во продолжение