Мајката беше бесна затоа што тато купи кутија за алати наместо кутија за ужинка, а кога ја сврти не можеше да престани да се смее

Да се ​​биде родител е навистина скапо и треба да вложите многу пари за вашето дете да ги има сите потребни работи за да порасне. Кога детето ќе почне да оди на училиште, тогаш потребната сума пари станува се поголема. Во приложеното видео гледаме интересна приказна за татко и кутија за ручек.

Имено, неговата сопруга му дала задача да отиде во блиската продавница и да земе кутија за ужина за неа и нивниот син. Како и секој одговорен татко, тој веднаш отишол во продавница за да ја заврши својата задача.

Попатно решил да го сними целиот настан и веднаш можеме да забележиме нешто необично. Продавницата во која се наоѓал продавала алати и кутии за алати, а тој коментирал дека се многу попрактични од обичните кутии и секако многу поевтини.

Кога дошол дома со алатникот и и ја покажал на сопругата, таа налутено реагирала и рекла дека не е нормален и дека кутијата со алатки не им користи. Тој отишол на кратко во кујната, а кога се вратил таа била во шок.

Погледнете го ова видео и дознајте што направи со оваа кутија: