На невестата и рекле да седни на столот, а потоа другарите од зетот се наредиле пред неа и ја воодушевиле

Покрај првиот танц на невестата и младоженецот, на оваа свадба имаше уште еден танц кој ги воодушеви сите. На невестата и било кажано да седни на столот бидејќи имале изненадување за неа.

Дојдоа пријателите на младоженецот, застанаа со младоженецот пред неа и почнаа да играат.

Се беше вежбано до совршенство, изведоа синхронизирани танцови потези кои ја насмеаа и воодушевија.

Тие танцуваа на неколку песни, а големото финале беше „Gangnam Style“. На крајот добија громогласен и заслужен аплауз.