“Ти се шегуваш.” Ова биле зборовите на трудницата откако докторот потврдил во што се посомневала

Посетите на лекар со сопругот и ултразвучните прегледи се посебно искуство за секоја трудница.

Сè се менува кога за прв пат на мониторот ќе го видите новиот живот како расте во вас.

Оваа жена знаела дека е бремена, но не можела да ги сокрие чувствата кога докторот го потврдил она во што се сомневала подолго време.

Ќе имаат близнаци