Жената сакала само шишање и едноставна фризура, но фризерката решила да направи драматична промена

Кога Мери решила да го посети студиото на Makeover Guy во Минесота, очекувала тие само да влезат и да кажат дека само и даваат фризура и можеби некои совети за шминкање.

Во изминатите 20 години таа ја користеше истата боја за коса, но сега одлучи дека е подготвена за промена.

Сепак, таа не знаела дека Кристофер Хопкинс ќе одигра голема улога во нејзината трансформација од уморна баба во убава жена. Решил да ја промени нејзината темно сива коса до рамениците и лицето без шминка, а веќе имал план за неа.

Оваа трансформација е навистина неверојатна и мора да ја погледнете сами во приложеното видео.