Ги оставила соседите во шок: Погледнете како оваа жена чисти прозорци од својот стан на петти кат! (ВИДЕО)

Една бестрашна жена од Молдавија ги оставила без зборови сите соседи кога ја виделе како стои на работ од прозорецот и чисти стаклени површини и тоа на висина од пет ката!

Без никаков страв и без никаква заштитна опрема ја одржувала рамнотежата држејќи се за стаклото само со едната рака.

Погледнете го ова неверојатно видео: