После 5 години дознале дека им е пронајдено изгубеното куче, повторната средба била полна со емоции

Ова семејство го изгубило своето куче пред повеќе од 5 години.

Мислеле дека го изгубиле засекогаш, но потоа добиле повик и дознале дека нивниот миленик е пронајден.

Чаки им се врати. Нивната повторна средба беше полна со емоции…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: