Видела бремена жена како проси со својот син: Најголемиот шок допрва следува! (ВИДЕО)

Aена која живее во Сан Диего во САД, се шокирала кога видела бремена жена како проси со својот мал син. Сепак, најшокантно не беше што е бремена, туку што влезе во Мерцедес со насмевка и се оддалечи.

Мелиса Смит, која беше сведок, ја фотографираше оваа сцена и контактираше со локалната медиумска куќа. Како што рече, во трговскиот центар видела бремена жена со нејзиниот син во изминатите неколку месеци и се сомнева дека нејзиниот сопруг е соучесник во оваа необична ситуација.

„Возеа во автомобилот, а потоа забележав дека станува збор за мерцедес. Си помислив – леле! Мерцедес? “ Додека поминувала покрај нивниот автомобил, Смит забележал дека внатре бројат пари и гласно се смеат . Исто така, забележала дека момчето е на задното седиште и дека воопшто не е правилно врзано .

Потоа тргнаа кон следниот трговски центар . Жената излегла и повторно започнала да моли за пари, но овој пат сфатила дека е провалена . Мелиса фотографирала сè и се заканила дека ќе ги објави сликите. Смит повикал полиција и тие веднаш испитале за кого станува збор според регистарските таблички. Новинарите не можеа да ги достигнат, бидејќи наводно се оддалечиле.

Овие слики се шират како пожар низ Интернет. Некои ја обвинија Мелиса дека премногу брзо донесува заклучоци и дека не знае точно што е тоа и каков живот живее една жена. Тие исто така коментираат дека користен Мерцедес може да се купи за релативно малку пари, па дури ни тоа не е мерка за нечија финансиска состојба.

Други тврдеа дека нема оправдување за бремена жена за питачење . Ако имаат проблеми, можат да го продадат автомобилот и да ја решат работата.