Бебе и куче погледнале на исто парче пилешко, а потоа следела урнебесна сцена!

Момчето Сем стои до масата, а неговото куче Бо стои од другата страна и гледа, не во Сем, туку во парчето пилешко на средината на масата. Ситуацијата е многу интересна бидејќи сè изгледа како борба за тоа последно парче месо што останало.

Во еден момент, Сем почнува да шета околу масата, а тоа го започнува и Бо. Тогаш Бо се обидува да посегне по пилето со шепите и ја чеша масата со едната шепа обидувајќи се да се доближи до неа, но едноставно не може да дојде до неа.

Сепак, тој не мора повеќе да страда бидејќи Сем решил да му помогне. Со раката го доближува пилето до кучето и тој потоа успева да го зграби со устата и да го изеде. Бо среќно ги спушти шепите на масата.

Ова е навистина неодолив момент кој покажува колку ова момче навистина го сака своето куче, а можете да го погледнете во приложеното видео.