Секој ден ви е во џеб, а не сте знаеле што се можете да направите со запалката (ВИДЕО)

Секој ден ви е во џеб, а не сте знаеле што се можете да направите со запалката

Ова е особено точно со гумената лента и штипката.

Погледнете го видеото