Полицијата го застана: И тогаш неговата сопруга му ја откри правата вистина! (ВИДЕО)

Еден ден, еден полициски службеник запре воен ветеран Јаред Рајт додека тој бил во автомобил со неговата сопруга. Јаред немаше идеја за причината за полицискиот надзор, бидејќи возеше прописно и не направи никаков прекршок .

Меѓутоа, кога полицаецот се приближил до автомобилот, тој ги известил Јаред и неговата сопруга дека возат со детето , без да имаат седиште во автомобилот.

Јаред беше збунет затоа што само тој и неговата сопруга беа во автомобилот . Но, наскоро открил нешто неверојатно. Сето тоа беше „маслото“ на неговата сопруга која одлучи на оригинален начин да го извести дека е бремена .

Погледнете го овој одличен „трик“ и збунетата реакција на Јаред на среќната вест: