Застанал на банкомат за да подигне пари. Кога ќе видите што им направи овој Кинез на луѓето зад него, ЌЕ ПАДНЕТЕ ОД СТОЛОТ!

Тешко е да не бидете параноични кога и да одите на банкомат за да подигнете пари, особено ако наоколу има некои сомнителни момци.

Да се ​​биде паметен и подготвен при вадење пари од банкомат секогаш ќе биде добра идеја, но Кинезот од следново видео пронашол невиден начин како да го обезбеди својот ПИН-број од љубопитните очи.

Обрнете внимание на 0:07 секунда од видеото…