Купив користен часовник за 6 долари: Мислев дека е копија, се шокирал кога дознал колку вреди! (ВИДЕО)

Зак е ентузијаст за старите часовници, па затоа често посетува продавници за половна употреба .

Еден ден, отиде на шопинг, но на крајот не го купи она што го сакаше. За негова среќа, тој забележа посебен часовник Jaeger-LeCoultre кој се продава за 6 долари тој посебен ден .

Тој знаеше дека овие часовници инаку се многу скапи, па секако веднаш помисли дека се работи за копија

Овој часовник не само што е оригинален, туку е многу редок модел од 1959 година, вреден дури 35 000 американски долари ! Тој секако го доби за 5,99.

Погледнете го видеото