Момчето ја заглави главата меѓу решетките, па направи неверојатна работа за да се ослободи!

Често се случува детето да ја заглави главата меѓу решетките и да се заглави. Токму тоа му се случи на момчето од ова видео. Само што ситуацијата стана тензична, тој успеа да се извлече.

Малиот Џои бил надвор и си играл во дворот кога малку се заљубил и се обидел да ја пробие главата низ решетките. Во тој момент, можете да ја слушнете неговата мајка како вели „О Џои, што направи? Со оглед на ситуацијата, момчето е прилично мирно.

Тој е на колена, а мама ја вклучи камерата за да снима сè додека чекаат тато да се справи со оваа ситуација. Татко се обиде да го повлече, но тоа го повреди, ги испроба и тие шипки, но безуспешно. Мама се смееше бидејќи сè беше навистина малку комично.

Ничиј живот не бил во прашање, најмногу што би требало да направат е да ги исечат решетките, но пред да се откажат од обидот, момчето направи нешто неверојатно и се ослободи.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: