За 7.000 евра си ja изградил куќата од СОНИШТАТА! Откако ќе погледнете внатре, ќе сакате да се преселите!

Американецот Стив Арин ја изградил својата куќа од соништата за само 6 недели. Чинеше само 9.000 долари (нешто повеќе од 7.000 евра), но не е изграден во САД туку во Тајланд.

Како што можете да видите, куќата има се што треба, а до неа е плантажа со манго.

Патем, Стив отсекогаш бил креативна личност. Се занимава со фотографија, музика и патува низ целиот свет. Кога ја градел оваа куќа, таа креативност секако не му недостигала.

Како ви се допаѓа? Дали би сакале да живеете во ваква куќа?