Вака изгледаат најголемите „гробишта“ за најскапите автомобили во светот! Нема да верувате колку автомобили собираат прашина!

Вака изгледаат најголемите „гробишта“ за најскапите автомобили во светот! Нема да верувате колку автомобили собираат прашина!

Тие се гордоста и радоста на повеќето луѓе – но овие суперавтомобили седат и собираат прашина на најскапите гробишта за автомобили во светот.

Од Ролс Ројс, Ферари, Бентли, Мустанг, Ламборџини, до скапи Мерцедес, ова место во Шарџа има се, иако се покриени со дебел слој прашина!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: