Лабрадор стана сензација откако посвои пајчиња, а сега повторно го воодушеви светот (ВИДЕО)

11-годишниот лабрадор Фред се најде на насловните страници минатата година откако посвои 9 пајчиња без мајка. Нивната мајка исчезнала, а Фред го нашол нивното гнездо и решил да се грижи за нив.

Сега повторно ги допре срцата на луѓето ширум светот бидејќи доби 6 нови пајчиња!

Иако е многу поголем од нивната природна мајка, пајчињата добро ја прифатија својата нова „мајка“ и веќе изгледаат неразделно.

Почивањето на грбот на Фред е една од нивните омилени работи. Едно е сигурно, ова куче докажа дека има големо срце.