Невестата му приреди изненадување на свадбата. Кога виде што е во прашање, не можеше да ги задржи солзите!

Невестата на венчавката му приреди изненадување кое го расплака. На пат кон сопругот, невестата му приреди изненадување на својот сакан глувонеми избраник, што го расплака.

Елизабет Шусмит и Скот Шусмит се запознале пред две години и на прв поглед изгледаат како сосема нормален пар. Всушност, тие се, единствената разлика е во тоа што Скот е повеќе глув, па нивната комуникација не изгледа како другите парови.

Оваа мала мана не ги спречи да се заљубат и да завршат во сериозна врска. Елизабет доста брзо го научи знаковниот јазик и тоа секако им помогна да изградат уште посилна врска. По некое време се верија, а потоа дојде време за свадба.

Елизабет на церемонијата му приреди специјално изненадување на Скот. Додека одеше кон него, таа одеднаш застана и почна да му пее љубовна песна, на знаковен јазик. Можеше да се види дека тоа многу му значеше бидејќи веднаш се расплака.

Љубовта е љубов и ниедна јазична бариера не може да го промени тоа, дури ни кога станува збор за знаковен јазик.