Нејзиното момче и приреди неверојатно изненадување во кое имаше и животни

Немала поим дека нејзиното момче и планира неверојатно изненадување, а сето тоа вклучувало животни. Луѓето сами избираат како сакаат да ги извршуваат своите веридби, венчавки или било какви прослави во врската, бидејќи секој човек има различна личност.

Предлозите се нешто што луѓето ќе го паметат цел живот. Тие можат да бидат приватни, романтични или возбудливи и јавни. Не е важно какви се тие се додека тој пар е среќен. Некои се спонтани, како онаа во ова видео, а други се внимателно испланирани и сосема оригинални.

Нејзиниот иден сопруг мораше напорно да работи на изненадувањето Кели Сомарива е новинарка на која нејзиниот шеф и кажал да направи извештај за аквариумот во Денвер. Немала поим дека идниот сопруг и планира неверојатно изненадување.

Мораше да работи напорно на сè, но му требаше и голема количина на среќа. Ако вклучите животни во овие ситуации, никогаш не знаете што може да се случи.

Кели дошла во аквариумот и почнала да ги снима видрите. Во тој момент до нив допливале слатки видри. Еден од нив отиде до дното на аквариумот и зеде знак од дното. Таа тогаш можеше да го прочита, а на него пишуваше:

„Кели, погледни нè, а сега погледни го твојот маж. Погледни нè повторно, а потоа повторно во твојот маж. Сега кажи „да“ на човекот што го сакаш! Со љубов, Блу, Слејтер и Емет“.

Целосно шокирана, Кели се свртела кога го видела своето момче кое дошло да ја изненади. Тој се спушти на едното колено, а потоа таа веднаш почна да кимнува со главата, што значеше „да“.

Таа беше толку обземена од емоции што не можеше да изговори ниту еден збор. Тогаш сфатија дека не и го покажал ни прстенот. По неколку шеги, прстенот и бил на рака, а се вериле.