Учителката плачела од смеа: момчето наеднаш се разбудило, веќе не знаело што е стол, а што торба (ВИДЕО)

На младите ученици не им е лесно. До неодамна можеа да спијат колку што сакаа, а сега одеднаш се појавија сите тие обврски околу училиштето…

Ова мало момче не успеало да спие доволно дома, па дремело на училиште.

Кога дошло време за дома, момчето наеднаш се разбудило и повеќе не можело да си ја препознае училишната чанта, па полунаспаниот го ставил столот на грб и излегол од училницата…

Другите убаво се насмеале.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: