Поставиле камера во дом за стари лица, но никој не очекувал дека тоа ќе се случи!

Ако мислевте дека домовите за стари лица се ужасно здодевни, ова видео ќе ви покаже дека дефинитивно сте погрешиле цело време!

Жителите на еден американски дом за стари лица во Кливленд решија да ги разубават своите здодевни денови.

Видео со наслов „Борете се за вашето право да се забавувате!“ ги освои симпатиите на голем број луѓе:

Како се чувствуваш?