Толпа луѓе танцуваа салса на плоштадот, а потоа се приближува полицаец и создава општ хаос. ПОГЛЕДНЕТЕ!

Швајцарската танцова школа Баила Конмиго Салса организираше флешмоб на плоштадот во Шафхаузен.

Станува збор за спонтано собирање на куп луѓе на едно место, со цел да се испрати порака до светот.

Ним им се придружил и полицаец.

Проверете што направил: