ВИДЕО: Мачка ги изгубила сите мачиња, а потоа соседите ја виделе како краде кученца. Никој не можеше да поверува што следеше!

Мис Кити беше горда мајка на слатки мачиња. Но, тогаш и се случило нешто сурово – мачињата биле слаби од самиот почеток и умреле неколку дена подоцна. Мис Кити остана со скршено срце.

Во меѓувреме на неколку метри се случи нешто трагично. Кучката Смучи одби да ги нахрани своите кученца. Сопствениците на кученцата биле загрижени бидејќи не знаеле како да ги хранат.

Еден ден сопствениците дојдоа дома и исчезнаа 5 кученца. Барале насекаде, но не успеале да ги најдат, а потоа виделе неверојатна сцена.

Мис Кити ги носеше кученцата едно по едно во своето мало „гнездо“.

Мачката посвоила кученца и решила да се грижи за нив…