ВИДЕО-Професорот ја избриша таблата и направи нешто што ги воодушеви учениците

ВИДЕО-Професорот ја избриша таблата и направи нешто што ги воодушеви учениците

Овој професор има чуден талент.

Студентите очигледно не му поверувале, па морал на друг начин да ги докажува своите тврдења.

Погледнете што успеа да направи пред сите.