Изгледа како нормална торта, но она што го направи неколку минути подоцна е неверојатно!

Елиса Штраус од компанијата „Confetti Cakes“ сакала на својот татко да му подари специјална торта за неговиот 60-ти роденден.

Во ова видео кое е прегледано преку три милиони пати, можете да го следите целиот процес за четири и пол минути.

Крајниот резултат е неверојатен! Никогаш не сум видел такво нешто…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: