Кон него истрча бик кој некогаш се користел за тепачки во арената, а тоа што се случило ќе ве остави без зборови!

Сликата на агресивен бик кој ги напаѓа луѓето за да ги убие е проширена поради традицијата на тореро.

Биковите обично не се агресивни животни, туку питоми тревопасни животни.

Најдобар доказ е овој бик кој некогаш се користел за борби во арената, а сега го нашол најдобриот пријател кој го спасил од пеколот…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: