Семејството уживаше на базен, камерата сними момент кој можеше да заврши фатално

Лежев покрај базенот, читав книга и се грижев за моите синови, кога одеднаш слушнав чуден звук над мене.

Син ми вика, бегај мамо!

Успеав да избегам момент пред дрвото да ми падне на лежалката – вели жената на видеото.