ВИДЕО: Фатиле огромна риба која успеала да побегне, ова е неверојатно

ВИДЕО: Фатиле огромна риба која успеала да побегне, ова е неверојатно

Дали да се смееш или да плачеш.

Навистина неверојатно пресреќни другари се фалат дека уловиле голема риба која за кратко време успеала да се спаси и да повегне во реката.

Овие момци се фалеле со уловот, но рибата била побрза и успеала да им побегне.