Камерата во детската соба снимила урнебесна сцена, родителите не знаеле дали да се смеат или плачат

Додека девојчињата спиеле, мама слушнала чуден звук од собата.

Преку апликацијата за снимање сфатила за што се работи. Една од нејзините близначки, Елиза, виси од лустерот и ѝ служи како лулашка.

За среќа, девојката не е повредена, а лустерот е отстранет од ѕидот.

Ова е причината поради која повеќе не можеме да имаме убави работи – рекла мајката на девојчето.