ФРИЗЕР ВОЛШЕБНИК: Ќелав младоженец дојде на фризура, погледнете како изгледаше на крајот

Фризерот Џејсон Маки собра преку 2 милиони претплатници на YouTube поради својата работа.

ова видео уште еднаш докажува дека тој е вистински мајстор.

Овој пат човек кој се подготвувал за својата свадба дошол да си ја среди косата.

Тој е ќелав и неговата коса не е во добра состојба, но Џејсон имаше решение. Погледнете како неговиот клиент на крајот изгледал