Се појавил пред матично насмеан од уво до уво, дури и музика донесол за да го прослави својот развод!

Не бевме сигурни дека мажот треба да слави или да жали за развод, претпоставувам дека тоа е од случај до случај, но овој неименуван господар го круниса последниот распад на неговиот брак со тоа што донесе бенд пред матичната служба каде што некогаш ја потпиша својата љубов.

Сцената е снимена во мексиканската држава Коахуила, а генијалецот пристигна пред канцеларијата насмеан од уво до уво и расположен за песна.

Тој го замоли бендот да ја придружува церемонијата со хитот „Cabrón y Vago“, а снимките сведочат дека тој бил среќен во канцеларијата како мало дете откако повторно станал слободен човек.

За жал, локалните медиуми не успеаја да откријат какво страдање стои зад тоа и колку траело, како и дали поранешното раскинување на врската било правилно прославено. Оваа случка се случи лани но сеуште кружи по интернетот